• 1
  • 2
  • 3

Locatie

De accommodatie van dit jaar is gewoon op TC de Linden in Beuningen. In 2014, 2015 en 2016 zijn we op een externe locatie geweest. Dit was voor veel kinderen een enorme ervaring met veel vrijheid en veel leuke activiteiten. In 2018 hebben we besloten om een jaar in Beuningen te blijven, zodat ook de jongere jeugd aanwezig kan zijn. Aangezien dit in 2018 t/m, 2021 super goed uitpakte, gaan we dat dit jaar weer doen. 

Uiteraard blijven we niet iedere dag de gehele dag op ons park. We gaan een dag naar een avonturen park en een dag zwemmen, dus we gaan er zeker ook op uit!

De overnachtingen zullen op ons tennispark plaatsvinden. Met eigen meegenomen tenten, die we op zondag/maandag zullen opzetten, slapen we allemaal op ons park met alle gemakken van het clubhuis dichtbij. De overnachtingen zijn niet verplicht, maar wel een super leuke ervaring voor zowel de jonge als de oudere kinderen. Ook is het niet verplicht om iedere dag aanwezig te zijn. Je kunt je inschrijven voor de gehele week of voor enkele dagen. Wat we wel hebben gemerkt is dat de kinderen die de gehele week aanwezig zijn, een super hechte band krijgen met elkaar! Als organisatie zouden we het dan ook leuk vinden als iedereen er de hele week is!

Informatie over de starttijd van iedere dag en de eindtijd iedere dag volgt na inschrijving. Uiteraard kan je bij activiteiten wel zien wat het programma voor de gehele week is.


Q

Activiteiten

Ook dit jaar hebben we een vol programma met veel activiteiten. Klik bovenaan op de link om te kijken wat er op de planning staat.

K

Meld je aan

Meld je nu snel aan voor ons Jeugdtenniskamp via het Aanmeldformulier. Hoe meer kinderen hoe gezelliger het wordt.

m

Contact ons

Heb je een vraag? Stuur dan een mail naar janssenrik86@gmail.com.